Reacties van ouders

24 juni 2016

We zijn erg tevreden over de RT die Jolijn heeft gegeven.

Onze zoon is niet de makkelijkste, en toch heeft Jolijn het voor elkaar weten te krijgen dat hij vooruitgang boekte op het gebied van rekenen en spelling.

Ze was heel geduldig, flexibel en wist precies de juiste snaar te raken. Ook duidelijke voortgangsrapportage. Goed werk, Jolijn!

 
Afz. Derek Klumper

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimonial

Onze dochter Emma heeft na de diagnose "enkelvoudig ernstig dyslectisch" een intensieve behandeling gehad bij Jolijn. Emma was in de loop van de jaren flink onzeker geworden over haar lezen ( diagnose pas eind groep 6 gesteld). Ze was opgelucht toen ze na de diagnose wist waar haar leesachterstand vandaan kwam. Ze ging elke week naar Jolijn en leerde stapje voor stapje opnieuw lezen. Ook thuis moesten we aan de slag met korte heldere leesopdrachten. Emma ging telkens vooruit. Wat wij als ouders niet voor elkaar kregen als we haar wilden helpen, lukte Jolijn heel goed. Emma had een heel fijn contact met Jolijn en ze voelde zich begrepen en gesteund.

Jolijn heeft veel geduld, weet wat ze wil en wil echt het kind aan het lezen krijgen. Na 1,5 jaar is het Emma en Jolijn gelukt de opgelopen achterstand weer helemaal in te halen. Emma kreeg steeds meer vertrouwen en plezier in het lezen. Verder kreeg ze trucjes en slimme maniertjes aangeleerd om toch vlot te kunnen lezen. Ook op andere vlakken bloeide ze op: het slecht lezen had veel meer met haar gedaan dan we dachten. Emma sluit dit jaar de basisschool af en is toegelaten op Tweetalig (engels!) havo/vwo. Ze heeft de gehele Harry Potterreeks in een paar maanden uitgelezen ( op een e-reader) en heeft ze bijna haar Typediploma.

Jolijn heeft ontzettend veel voor Emma en ons betekend! Zonder de behandeling had Emma er heel anders voorgestaan.

Ouders van Emma, Utrecht

 

_______________________________________________________________________________

 

Beste Jolijn,

Dank voor al je hulp voor Luuk afgelopen 1,5 jaar.

Mede door jou heeft hij grote sprongen gemaakt. Niet alleen in lezen en spelling maar vooral ook emotioneel en zijn zelfvertrouwen.

Daar zijn we je eeuwig dankbaar voor. Ik hoop dat je snel weer ingezet kan worden want jouw talent mag niet verloren gaan !

 

Groetjes

Eric-Jan, Sandra en natuurlijk Luuk